sajátembléma

Kedveled magad és szeretteidet ízletes, házi készítésű ételekkel? De a valódi mesterművek a főzés nem fog működni egy jó gáztűzhely nélkül! Kiváló lehetőség - a Gorenje cég konyhai készülékei. Ezt a szlovén márkát a gáztűzhely alkotójaként ismerik, és egy rusztikus tűzhely alapelve. A páratlan alakú égők és a boltíves tetejű nagy kemencék jellemzik. Véleményünk 5 Gorenje modellt mutat be, amelyek 2017-ben értékesítési vezetőkké váltak. Hasonlítsa össze előnyeit és hátrányait - ez segít a konyhában a legjobb választásban!

 

 

Konyhai tűzhelyek

Gorenje GN51101AW - funkcionális és biztonságos

Gorenje GN51101AW - funkcionális és biztonságos

51101AW modell - a vállalat egyik legújabb fejlesztése. A kis szélessége (csak 55 cm) miatt alkalmas kis konyhai méretre. A fehér zománc bevonat kifinomult megjelenést biztosít a lemeznek. Könnyen tisztítható a hagyományos háztartási vegyszerek.

A sütő belsejéből való tisztítása még egyszerűbb - ehhez gőztisztító funkció van. Elég, ha vizet öntött a sütő aljára, és válassza ki a kívánt programot. 30 perc múlva csak a felületet töröljük.

A sütő kapacitása 53 liter, ami elég elég a pite sütésére, nagy húsdarabok sütésére, sőt egész madárhúsra. Magas hőmérséklet (+ 310 ° C) és egyenletes fűtés érhető el az ajtón lévő két pohár miatt.

Mivel a külső üveg nem melegszik fel, a dupla üvegezés védelmet nyújt az égési sérülésekkel szemben. A még nagyobb kényelem érdekében a sütő hőmérsékletjelzővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a hő szabályozását.

A fényes fények segítik az edényt a főzés során. A sütőben lévő gázvezérlés a szivárgásból származó gázt megtakarítja, amikor a láng meghal.

Előnyök:

 • A rácsok minősége. Ezek durva anyagból készült öntöttvasból készülnek, így az edények nem csúsznak. Különleges kereszt van a törökök kávéinak.
 • Hőszigetelés. A főzőlap alatt a főzőlap kezelői és sütője nem melegszik fel.
 • Connection. A tűzhely könnyen csatlakoztatható a gázvezetékhez, mivel a készlet magába foglalja a gázméréshez szükséges perselyeket.

hátránya:

 • Munkahőmérséklet-kijelző. Nehéz meghatározni a szükséges mutatókat, mivel a mérés nem fokokban, hanem pontokban megy végbe.
 • A főzőasztalhoz nincs fedél. Mivel a tűzhely hátulja nem van elkerítve a falról, a konyha piszkos az élelmiszer kifröccsenése miatt.
 • Elektromos gyújtású. Ez a funkció csak égőknél működik. A sütőnek meg kell világítania.

Gorenje K637INB - nagy és stílusos

Gorenje K637INB - nagy és stílusos

Minden Gorenje sorozatú K lemez - kombinálva gázégőkkel és elektromos sütővel. A 637INB modell látványos designt vonz, fekete színben, ezüst színnel. A sütő nyolcszögletű üvege különösen eredeti.

A lemez szélessége 60 cm, magassága - 85 cm, ami optimális a tágas konyhában. A készülék rozsdamentes acélból készült, és kiegészül a főzőlap és a bronz szerelvények üveg fedelével. A lemez vezérlő mechanizmusa elektronikus, minden műveletet forgó kapcsolók és érzékelők végeznek. A digitális kijelzőn megjelenik a munka adatai.

Az elektronikus programozó 11 üzemmódot biztosít a sütő számára, beleértve a grillezést, a jégmentesítést, a szagok megszüntetését. Az ételek készségének nyomon követése egy beépített időzítő.

Négy égő világít a villamos gyújtással, amely a gombokba van beépítve. A gázszabályozó rendszer kiküszöböli a gázszivárgás kockázatát, és automatikusan leállítja az áramlását a láng hirtelen kihullása esetén. A központ ideiglenesen lezárható, hogy megakadályozza a kisgyermekek bekapcsolását a tűzhelyen.

előnyei:

 • Egyszerű telepítés.A gáztömlőhöz való csatlakozáshoz a kályhához jet csatlakozik. Egy kiegészítő szerelvény segítségével a készülék cseppfolyós gázzal ellátott hengerhez csatlakoztatható.
 • A sütő kialakítása. A kettős üveg enyhén felmelegszik működés közben. A visszahúzható sínek megakadályozzák az égést az edények eltávolításakor. A gőztisztítás minden szennyezést hamvává alakít, ami könnyen eltávolítható ruhával.
 • Öntöttvas rácsok. Kényelmesek bármilyen méretű és súlyú edényekhez, nem csúsznak és nem hajolnak.

hátrányai:

 • Elektromos gyújtású. Bekapcsolt állapotban néhány másodpercig nyomja meg a fogantyút, hogy a láng ne lépjen ki.
 • Magas ár Az online áruházakban a modell 33 ezer rubelt jelent.

Gorenje K57337AX - egyszerű és kényelmes

Gorenje K57337AX - egyszerű és kényelmes

A K sorozat második modelljében a gyártó hangsúlyozta a hangsúlyt az építési minőségre és a legújabb technikai megoldásokra. A lemez teste rozsdamentes acélból készül, amely ellenáll a sérüléseknek.

A szigorú sziluett és a felület puha fényessége harmonikusan néz ki minden konyha belsejében. Kis méretek (szélesség - 55 cm) alkalmasak egy kis helyiségre. Minden égő elektromosan meggyullad, így gyújtás nélkül világít, egyszerűen a forgatógomb forgatásával.

A gázszabályozó rendszer megakadályozza a gázszivárgást, ha a tűz hirtelen kialszik. Az 59 literes térfogatú sütő elektromos árammal működik. 10 különböző módot biztosít, beleértve a grillet, a felső és a klasszikus fűtést.

Az elektronikus programozó beállítja a be- és kikapcsolási időket. Lehetővé teszi, hogy beállítson egy intervallumot a főzéshez, beállítson egy meghatározott kikapcsolási időt, vagy használja a „késleltetett indítás” opciót.

Előnyök:

 • Öntisztító funkció. A forró gőz segítségével a sütő tisztítószer nélkül tisztítható a leginkább ellenálló zsírból.
 • Konvekciós mód. A sütő hátoldalára szerelt ventilátor egyenletesen elosztja a forró levegőt. A hagyományos faégető kemence hatására létrejön a pite és a pizza hibátlan sütése.
 • Könnyű elektromos csatlakozás. A lemez egy speciális kábellel és 220B-os dugóval rendelkezik.

hátrányai:

 • Lemezajtó kialakítása. Az üveg belsejéből való mosáshoz el kell távolítania az ajtót.
 • Volatilitás. Ha az áramellátás ki van kapcsolva, az óra beállításai elvesznek.
 • Hő test. Hosszú távú munkával az égők és a sütő gombjai jelentősen felmelegednek.

Gorenje GI633E35WKB - erős és megbízható

Gorenje GI633E35WKB - erős és megbízható

Ez egy nagy kályha nagy konyhához, minden Gorenje márkajellel - gázégő az égők számára, Aqua Clean tisztító funkció és egy boltíves sütő. A ház rozsdamentes acélból készült kialakítása klasszikus stílusban történik.

Két öntöttvas rácsot könnyű tisztítani és a kályhának szilárd megjelenését biztosítani. A fogantyú elektromos égőinek teljesítménye 1 és 3,5 kW között van. Két wok égő alkalmas konvex alsó edényekhez. A főzőlap üvegtetője bármilyen színű bútorokkal van kombinálva.

A sütő 56 literre van tervezve. Egyedülálló alakja biztosítja a főételek és sütemények egyenletes sütését. A termosztát lehetővé teszi a hőmérséklet szabályozását. Egy elektronikus programozó segítségével beállíthatja az időzítőt a főzéshez szükséges időközönként Amikor az élelmiszer kész, a gázellátás automatikusan kikapcsol.

A sütő ajtaját mindig hideg van az üvegen lévő hővisszaverő réteg miatt. A sütő belsejében hőálló zománc borítja. A sütő tálcákat és rácsokat 4 szintbe helyezik, amelyek közül az egyik visszahúzható sínekkel van ellátva.

Előnyök:

 • Az ajtó kialakítása. A bezáróknak köszönhetően zökkenőmentesen és csendben záródik. Az ajtót a beépített zár segítségével rögzítheti.
 • Gazdag felszerelés. 2 fém és 1 pohár sütőlap van a tűzhelyhez csatlakoztatva, sütéshez grillező, fúvókák a gázpalackhoz való csatlakoztatáshoz.
 • Elektromos grill és nyárson. A húst rájuk tökéletesen sült, gyönyörű kéreggel.

hátránya:

 • A kapcsolók nem szabványos elhelyezkedése. A gombok és az égők aránya különbözik más gyártók lemezeitől.
 • Test anyag. A könnyű rozsdamentes acél szennyeződései jól észrevehetők.
 • A fiók hangereje. Csak 1-2 edényt tartalmaz.

Gorenje Classico K67CLB - szép és technológiai

Gorenje Classico K67CLB - szép és technológiai

A Classico sorozat kiemelkedő a rendkívüli kialakításáért - a bronz kivitelű retro megjelenésű gombok, a sütőből kitalált üveg, és az eredeti rácsmintás lenyűgöző.

A K67CLB modell antracitból készül. A 4 égő közül az egyik a 3 kontúr lánggal rendelkező wok. Kényelmes az ételeket melegíteni és főzni egy fazékban, nagy kiterjedéssel. A biztonságot és a kényelmet a kapcsolókba beépített elektromos gyújtás és a gázszabályozás biztosítja.

Az elektromos sütő megismétlődik egy faüzelésű tűzhely alakjában. Ennek köszönhetően a termékek teljesen sültek, miközben megőrzik a lédússágot. A nagy grill alkalmas hús, baromfi, hal, zöldség sütésére. A 9 üzemmód egyikének kiválasztásával beállíthatja a kívánt fűtési szintet. A komplex ételek elkészítésében segít az elektronikus programozó.

A kemencében lévő öntöttvas rácsok és szerelvények könnyen eltávolíthatók és moshatók. A sütő tisztításához Aqua Clean.

előnyei:

 • Védelem a gyermekek ellen. Az elektromos gyújtás csak néhány csap után működik, így a gyermek maga nem tudja megvilágítani magát.
 • Konvekciós mód. A meleg levegő egyenletes eloszlása ​​hozzájárul a kiváló minőségű sütéshez.
 • Timer. Ezen felül beállíthatja a főzési intervallumot 180 percre. A folyamat végén a készülék hangos hangjelzést ad.

hátrányai:

 • Gyenge szigetelés. A sütő és a vezérlőpanel oldalfalait a sütő működése közben felmelegíti.
 • Helytelen termosztát. A készülék 5-10 ° C-os hibával mutatja a hőmérsékletet.
 • A fiókban nincs fogantyú.

A boltokban Gorenje több mint 800 gáztűzhely modell található. Felülvizsgálatunk a különböző igényekkel és pénzügyi képességekkel rendelkező ügyfelek lehetőségeit ismerteti. Ismét olvassa el újra és válassza ki az álmaidat!

Érdekes lesz a barátok számára is

 

 

 


sajátembléma

kiválasztás

értékelés