sajátembléma

A konyhában végzett javítás befejeződött, és itt az ideje vásárolni háztartási készülékeket. Kezdje figyelni az elektromos kályhákra. Annak érdekében, hogy ne fogyjon el a háztartási gépek üzleteinek termékválasztékában, világos elképzelése van a technikai újítások minőségéről. A következő algoritmus segít megfogalmazni a vágyaidat:

 

 

gáztűzhely

  • Válassza ki a kívánt árkategóriát.
  • Meghatározzuk a főzőlap - zománc vagy üvegkerámia típusát.
  • Megnézzük a méretet és a designot.
  • Ügyeljen a fűtőberendezés típusára (spirál, szalag, indukció).
  • Megvizsgáljuk a sütő munkáját, figyelembe vesszük a további funkciókat.
  • Válasszon.

Hogyan hódítják meg a gyártók a háztartási gépek piacát

Különböző márkájú elektromos kályhák navigálni nagyon nehéz. Ez részben annak a ténynek köszönhető, hogy a gyártók a lehető legnagyobb piacot akarják meghódítani, és nem korlátozódnak bizonyos pozíciókra.

Ha a különböző vállalatok elektromos tűzhelyeit a megadott algoritmus szerint értékeljük, a következő képet kapjuk.

márka Elite modellek Átlagos szint Gazdasági osztály
Beko   + +
szamárság + +  
Electrolux + + +
Gorenje + + +
HOTPOINT-ARISTON   + +
Indesit   + +
Zanussi   + +
Darina   + +
Héphaisztosz   + +

Amint láthatod, a legtöbb márka az átlagos szint és a gazdaságossági kategória résszel rendelkezik. Csak a Bosh áll ki az általános pozícióból, amely kizárólag a gazdag ügyfelekre koncentrál. Ami Gorenje-t és az Electrolux-ot illeti, megpróbálták diverzifikálni a felállásukat, és minden árkategóriában előállítani.

Mit mondanak a konyhában?

A végső választás érdekében az ügyfél véleményeire támaszkodunk.

védjegy Fogyasztói felmérési eredmények
Beko Az olcsó ár és minőség optimális aránya. A Beko elektromos tűzhelyet leggyakrabban olyan emberek vásárolják, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy drága modellt vásároljanak, de gyakorlatilag nincsenek panaszok a felszerelés minőségéről.
szamárság Ez a lemez az üvegkerámia rajongói számára készült, mert a Boshnak nincs más lehetősége. Pénzt kell költenie, de megéri. A gyártó minden részletet átgondolt. Először a funkcionalitás és a praktikusság, kezdve a sütő csúszós kocsiról és alacsony energiafogyasztással.
Electrolux A legnépszerűbb elektromos tűzhely. Az előnyök közé tartozik a sütő tágassága és a kényelmes főzőlap. A hátrányok a kemencék gondozásának nehézségei és a gyermek beavatkozás elleni védelemre irányuló intézkedések hiánya.
Gorenje Sok pozitív visszajelzés. Az elektromos tűzhely megfelel az összes követelménynek. A hátrányok közé tartozik a műanyag alkatrészek törékenysége és az elfogyasztott energia nagy mennyisége.
HOTPOINT-ARISTON Nagyon tisztességes lehetőség. A tűzhelyről nincsenek panaszok. A Hotpoint-ariston tűzhelyet könnyen kezelhetőnek tartják, olyan funkciókkal, mint az időzítő, a konvekciós mód, a hőjelzők, a grill, a nyárs és a fények.
Indesit Az átlagár szegmens fényes képviselője. Minden szükséges funkciója van. Különben a fogyasztók hangsúlyozzák a szélvédő elleni védelmet a gyermekek ellen.
Zanussi Jó kombináció a szolgáltatásokról és az árakról. Vegye figyelembe a sütő és a főzőlap gyors melegítését.
Darina Gazdasági sorozat. A tűzhely hosszú ideig felmelegszik, nincsenek további funkciók. De ugyanakkor Darina jól kezeli a feladatait, különösen a háziasszony dicsérni a sütőt.
Héphaisztosz A legkedvezőbb ár. De sok hátránya van: a zománc rossz minősége, a törés valószínűsége a garanciaidő után nagy, sok villamos energiát fogyaszt.

Összefoglalva

Kezdetben, vissza az utasításokhoz. Az első tétel az árkategória. Ebből következik, hogy a márka elektromos tűzhelyének megválasztását a vevő fizetőképessége alapján kell elvégezni.

Az elit márkák kategóriájában a Bosh nagy haszon nyer. Ez igazi német minőség a nagy pénzért. Közepes pénzügyi lehetőségekkel a méltó márkák széles választéka áll rendelkezésre.A személyes preferenciákra összpontosítva a Hotpoint-ariston, a Zanussi vagy az Indesit maradhat.

A gazdasági osztály védjegyeiből jobb, ha egy elektromos tűzhelyet vásárolnánk. Ha a vásárlási összeg nagyon korlátozott, akkor Darin-ot vásárolhat. Nincs benne korcsolyázás, de főz, és nem rosszabb, mint mások.

Érdekes lesz a barátok számára is

 

 

 


sajátembléma

kiválasztás

értékelés