sajátembléma

Stílusos kialakítás és széleskörű funkcionalitás a modern konyhai tűzhely alapkövetelményei. Ma már nem csak egy főzőkészülék, hanem valódi tervezői mesterművek, amelyek a legújabb technológiával vannak felszerelve.

 

 

Hephaestus és Gorenje gáztűzhely

Gáztűzhelyek: a választási szabályok

Természetesen a termékek funkcionalitását és megbízhatóságát minden gyártó garantálja, ezért az alábbi paraméterek iránymutatásként szolgálnak a gáztűzhely kiválasztásakor:

  • az égők mérete és száma;
  • az anyag, amelyből a főzőfelület készül;
  • sütő jellemzői;
  • további funkciók elérhetősége.

Márka kiválasztása

Meg kell jegyezni, hogy minden egyes márka egy bizonyos árkategóriában működik. Például a Bosch népszerűsített márka viszonylag drága termékekre törekszik, de az olyan cégek, mint a szlovén Gorenie és a fehérorosz Gefest, kedvező és megbízható megoldásaik miatt népszerűek.

Milyen előnyökkel és hátrányokkal rendelkeznek ezeknek a gyártóknak a gáztűzhelyein, valamint hogy milyen felszereltségre érdemes több figyelmet fordítani - "Hephaestus" vagy "Gorenie", több új modell összehasonlító elemzésével fogjuk megismerni.

A verseny tehát három jelölésből áll:

  • A legjobb költségvetési modell
  • A legjobb szakmai modell
  • A legjobb modell a kiegészítő berendezések szempontjából

A legjobb költségvetési modell

modell Hozzávetőleges költség További funkciók méltóság hiányosságokat
Hephaestus 3200-08 6000 ezer rubelt. - Megfelelő ár, az egyszerűség, a megbízhatóság, a sütő kiváló munkája, az edények számára egy rekesz jelenléte. A megvilágítás hiánya a sütőben, valamint a további funkciók.
Hephaestus 3200-06 8 ezer 500 rubel. Gázszabályozó kemence, elektromos tüzelés. Megfizethető ár, kompakt méret (50x57), állítható lábak, automatizált funkciók. A sütő nem kielégítő munkája.

A legjobb szakmai modell

modell Hozzávetőleges költség További funkciók méltóság hiányosságokat
Égő GI 52339 RW 21 ezer 500 rubel. Gázszabályozó kemence és főzőlap, vezérlő funkciók a kijelzőn, auth. elektromos tüzelés, elektronikus hangidőzítő, 5 módú sütő. Számos további funkció, vonzó kialakítás, egy tálca jelenléte, tágas megvilágított sütő. Magas költségek
Égő GI 52339 RBR 19 ezer 700 rubel. Gázvezérlés, elektromos tüzelés, hang időzítő, grill. Gyűrűk nem tapadó bevonattal, további funkciók jelenléte. Rögzített minimális gázellátás.

A legjobb modell a kiegészítő berendezések szempontjából

modell hozzávetőleges további méltóság hiányosságokat
Hephaestus 3500 12 ezer 850 p. Elektronikus hangjelző, gázszabályozó kemence, elektromos tüzelés Megfelelő ár, kerámia főzőlap, jó funkcionalitás. -
Gorene G51103 AW 15 ezer rubelt Termosztát, gázvezérlés az égőn és sütőn, elektromos tüzelés Megfizethető ár, dupla üvegezésű sütő, stílusos kialakítás. A konvekció hiánya a sütőben, a gázszabályozó rendszer helytelen működése.
Égés G51103 AX 15 ezer 500 p. Gázvezérlés, elektromos tüzelés, termosztát. Kiegészítő berendezés mély serpenyő és öntöttvas rács. A sütő teljes működése során a tűzhely teljes testét felmelegíti.
Gorene GI53378 AW 17 ezer rubelt Gázvezérlés, hang időzítő, elektromos gyújtás, gázrács. Dupla üvegezésű sütő, grill, 3 extra sütőlap. Egy égő hiánya az élelmiszer gyors melegítéséhez, „megakadályozta” az elektromos gyújtás bekapcsolását, a sütő helytelen működését.

Miután részletesen megvizsgálta ezeket a modelleket, meg lehet határozni az egyes jelölések vezetőit.Tehát a Hephaestus 3200-08 modell a legolcsóbb gáztűzhelyek között lett a győztes, mivel a további funkciók hiánya ellenére hibátlan munkában különbözik a fejlettebb Hephaestus 3200-06 tűzhelytől.

A legjobb professzionális modellek kategóriájában természetesen a Gorenie GI 52339 RW gázkazán vezet, mert teljes körű kiegészítő szolgáltatásokat kapott, és nagyon kényelmesen használható. Természetesen az ár magas, de ezt a modell képességei indokolják.

Az utolsó jelölés során a győztes meghatározása meglehetősen nehéz, mert Mindegyik sütő saját egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Ugyanakkor a Hephaestus 3500 modell hibáinak hiánya és elfogadható költségei lehetőséget adnak arra, hogy az első helyet foglalja el a legjobban felszerelt, olcsó lemezek rangsorában.

Érdekes lesz a barátok számára is

 

 

 


sajátembléma

kiválasztás

értékelés